Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη


Επιτυχημένα brands διηγήθηκαν ιστορίες θάρρους & καινοτομίας!
Σημαντική επιτυχία κατέγραψε το συνέδριο «FMCG In Action!», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, από το περιοδικό «σελφ σέρβις», υπό την αιγίδα του ΣΕΒΤ.

Θετικά αξιολογήθηκε από τους συνέδρους το γεγονός ότι το συνέδριο κατάφερε να συγκεντρώσει σε μια ημέρα καλές πρακτικές από σημαντικά brands του κλάδου των ταχυκίνητων προϊόντων. Το πλήθος των ερωτήσεων και ο διάλογος που αναπτύχθηκε μεταξύ του κοινού και των ομιλητών, είναι ενδεικτικό στοιχείο του ενδιαφέροντος της αγοράς για την αξιοποίηση των consumer insights και την επένδυση στην καινοτομία σε όλους τους τομείς, με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων και των μεριδίων αγοράς.

Στον χαιρετισμό της η κ. Βάσω Παπαδημητρίου, Γενική Διευθύντρια του ΣΕΒΤ, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως γνώμονας για την ανάπτυξη της οικονομίας είναι η παραγωγή νέων προϊόντων και η κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών με ποιότητα και ασφάλεια, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι οι αγοραστικές συνήθειες έχουν αλλάξει, φέρνοντας στο προσκήνιο νέα κριτήρια επιλογής προϊόντων, όπως τα κοινωνιολογικά και τα περιβαλλοντικά.

Χορηγός ήταν η Sales Promotion Center, ενώ μεγάλος χορηγός η CHEP. Μάλιστα, από την τελευταία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα live demo on stage του βραβευμένου με «IGD Award» VR tool. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας έδειξαν τα πλεονεκτήματα της χρήσης πλατφόρμων προβολής, ως επαναχρησιμοποιούμενες λύσεις merchandising.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα διαδραστικό, ζωντανό συνέδριο!

Στο συνέδριο μεταφέρουμε απευθείας το κλίμα από την αγορά και ανοίγουμε τη συζήτηση μεταξύ των συνέδρων με:

  • Δημιουργία Word Cloud, όπου οι σύνεδροι απαντούν μονολεκτικά στην ερώτηση «Κατά τη γνώμη σας, πού βασίζεται κυρίως η επιτυχία ενός FMCG;»
  • Ζωντανή ψηφοφορία για τη βράβευση του καλύτερου case study
  • Ανάπτυξη διαλόγου με ερωτήσεις, απαντήσεις και σχόλια στο τέλος κάθε παρουσίασης

Σε ποιους απευθύνεται

Το συνέδριο είναι ο ιδανικός χώρος ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης και έμπνευσης για όλα στελέχη του Marketing & του Product Development:
Marketing Directors & ManagersProduct Developers & ManagersBrand ManagersSales Directors & ManagersStore ManagersRetail Technology/Software Managers κ.λπ.

Υποστήριξη του συνεδρίου

Το «FMCG in Action!» σας δίνει τη δυνατότητα, σε μια εκδήλωση που τιμά και αναδεικνύει τις καλές πρακτικές στη δύσκολη κατηγορία των FMCG, να παρουσιάσετε τις υπηρεσίες σας, τα στοιχεία που σας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό, τα πλεονεκτήματά σας, να ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με τους υπάρχοντες πελάτες και να κτίσετε μια γέφυρα επικοινωνίας με τους εν δυνάμει πελάτες.

Στα οφέλη που θα αποκομίσετε από τη χορηγική υποστήριξη του συνεδρίου συνυπολογίστε την ευρεία και στοχευμένη προβολή, τόσο κατά την ημέρα του συνεδρίου όσο και κατά τη διάρκεια της εντατικής διαφημιστικής προώθησης της εκδήλωσης, με την αξιοποίηση όλων των μέσων της Boussias Communications και των χορηγών επικοινωνίας.

Σχετικά άρθρα

Χαιρετισμός

Επιβεβαιωμένοι Ομιλητές

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓAΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team